OVER RECLAMEBUREAU MURS

Home > Over Murs > Over reclamebureau Murs

Reclamebureau MURS in Harderwijk is een klein en persoonlijk bedrijf. Gespecialiseerd op het gebied van vormgeving denkt MURS Reclame mee met startende bedrijven die zich representatief op de markt willen zetten. Maar ook bestaande bedrijven zijn bij dit reclamebureau op de juiste plek. Ze van diverse media voorzien of een facelift geven, zijn opdrachten die MURS kan vervullen. Creatieve communicatie, dat is waar MURS Reclame voor staat. Met als eerste uitgangspunt de wens van de opdrachtgever.

SAMENWERKINGSVERBANDEN MURS doet waar ze het beste in is: vormgeving. Maar dat neemt niet weg dat u voor een totaalpakket bij MURS terecht kunt. Door vrijblijvende samenwerkingsverbanden aan te gaan met diverse andere disciplines in de grafische branche, verzorgt MURS niet alleen de ideeën en ontwerpen, maar bijvoorbeeld ook drukwerk, fotografie, teksten, belettering en IT-oplossingen.

BEGELEIDING Als u denkt dat MURS Reclame u alleen een ontwerp levert, heeft u het mis. Vaak is er bij (startende) bedrijven weinig ervaring met het ontwikkelen en produceren van communicatiemiddelen. Dat is precies de reden waarom MURS uw wensen van A tot Z ontwikkelt. Dat houdt dus niet op bij alleen het ontwerp. Vanaf het begin verzorgt MURS het volledige productieproces; van eerste idee tot eindproduct. Dat houdt in dat u zich niet druk hoeft te maken over bijvoorbeeld contacten met drukkers, deadlines en aanleverspecificaties. U kunt zich richten op uw core-business, terwijl Murs de ontwikkeling van uw communicatiemiddelen in de gaten houdt. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het eindresultaat bewonderen.

TOT SLOT… Hebt u zelf ideeën in uw hoofd, maar ontbreekt het u aan de mogelijkheden voor de uitvoering? Neem eens contact op met MURS. Samen komen we tot de beste resultaten. De voorbeelden spreken voor zich. MURS Reclame. Geeft vorm aan uw bedrijf.